Dodaj komentar

Šeksova priča o stvaranju Hrvatske i Domovinskom ratu

ljubuski.info

Jučer je u gradskoj vijećnici održana promocija najnovije knjige Vladimira Šeksa, jednog od najdugovječnijih hrvatskih političara, o njegovoj ulozi u stvaranju Hrvatske i Domovinskom ratu.

Za razliku od Širokog Brijega gdje je promocija doživjela pravi fijasko, u Ljubuškom općinska vlast ništa nije prepustila slučaju. Mobilizacijom vrha članstva HDZ BiH vijećnica je bila ispunjena, a kao gosti su se pojavili potpredsjednik Sabora Milijan Brkić i bivši ministar financija Ivan Šuker.

Knjigu su predstavili Marin Sopta i naš Bosiljko Mišetić.

Uloga Vladimira Šeksa u predratnim i ratnim godinama je svakako bila značajna, ali njegovu političku karijeru je zasjenila poznata rečenica: "...uhititi, locirati, transferirati...", a odnosila se na generala Gotovinu, koji je u to vrijeme bio u bjekstvu. 

Poneki su članovi HDZ BiH Ljubuški, mogli sa Šeksom evocitati uspomene na 90-te godine. 

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
8
4
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari