Dodaj komentar

Ana i Sarafin Soldo: "Želimo znati istinu, dosta nam je šutnje!" (video)

Ana i Sarafin Soldo: "Želimo znati istinu, dosta nam je šutnje!" (video)

Prije gotovo četrdeset dana u Širokom Brijegu se dogodilo brutalno premlaćivanje, odnosno, kako će neki sve to s pravom okarakterizirati pokušaj ubojstva 17-godišnjeg Mile Solde.  Mladića kojeg su na jednoj rođendanskoj zabavi “iscipelarili” školski poznanici. Navodno sinovi nekolicine ovdašnjih poznatih tajkuna.

Na svu sreću, mladić je preživio, no sve ono što se kasnije dogodilo istinsko je ruglo, koje oslikava svu bijedu i jad društva u Zapadnoj Hercegovini, šutnju institucija, koje nisu u stanju za mjesec i pol dana otkriti počinitelje ili možda to i ne žele.

Roditelji nesretnog Mile, majka Ana i otac Sarafin su stali pred kameru, jer su svoje viđenje cijelog ovog događaja odlučili podijeliti s javnosti.

Mili Marušić [sirokibrijeg.info]
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
9
1
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari