Dodaj komentar

Zalosno je da se ovakve stvari dogadjaju u Hercegovini. Zlo je zavladalo veliko i ima ga medju fratrima politicarima narodom. Od vrha [ * neprimjereno * ]i i od vrha sve dolazi. U normalnim drzavama radi ovoga se daju ostavke na svim razinama pocevsi od ministra, gradonacelnika pa na nize. Sramota je da je dijete pretuceno ocito dok se nije moglo ni oduprijeti. To mogu zvijeri samo napraviti. Neka nasa sirokobrijeska omladina samo tako ide naprijed. Bit ce sad oslobadjajuca presuda jer je iz ugledne obitelji. Ljudi moji ovo je postalo nesigurno za nasu djecu. Ima da sram bude i policiju i gradonacelnika sirokog ako se ovo ne rascisti. A ove face sto su ga tukle nek se prijave ako su face. Ma gadi mi se na Hercegovinu u sto se pretvorila. Rezervat za 20ak tajkuncica koji nam rade sta pozele i sve pod parolom Mi hrvati

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
9
5
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari