Dodaj komentar

Sramno pa rat je prestao,ovdje je nesto duboko mutno,najgore je sto tate i njihovi sinovi misle da je narod [ * neprimjereno * ] i stiteci svoju razmazenu i bahatu djecu jer su i oni sami takvi tj njihov neodgoj,ti isti roditelji ih guraju u propast jer ovoliki lop ov luk korupcija i ostala zla ne mogu vjecno trajati i eto bjeze ti zlatni momci a od sebe i svog zla nikad nece pobjeci,ne daj Boze ovolikog zla nikome a treba im otkazat gradjansku poslusnost ta ne mogu cijelu Hercegovinu u zatvor smjestit dosta vise,danas ovaj decko sutra neciji drugi necija kcerka necija majka dosta vise i z ro di neljudski

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

1
8
3
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari