Dodaj komentar

Ljudi tribamo svi na uluice i poceti u ovoj zupanije rjesavati problema demonstracijama,dok se ovi nepismenjakovici bogate na razne nacine ispasta sirotinja i normalni sugradani.
Pero K. treba odmah ostavku da da zbog ovoga slucaja koji nesmije da rijesi,on je doveden samo da pomogne cikoti da se optuznica rijesi u stvari Dumancic,Cikota su mu mentori.sta tu triba dalje pricat.Ovo je skoplski primjer nepotizma i zataskavanja teskog kriminala.Pero K. ostavku daj i pusti ljude koji imaju stav isti prema svakome.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
7
4
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari