Dodaj komentar

Eto NEK opet Covic ide na noge proslaviti nezakoniti referendum od strane ustavnog suda sirovini kakav je Milorad Dodik. Poslovica kaže. S kim si takav si. Eto vratio je Dodik Čestitku Covicu sa optužnicama kuvertiranim u njegovim uredima i adresiranim na Sud BiH. Pa NEK se druže i dalje. Samo mi zao Hrvata u Banja Luci i okolini. Kao Zidovi u Varšavi za vrijeme trećega rajha.Hdz politika na celu sa Čovićem pravi iste greške. Treba se okrenuti podjednako i Hrvatima u Tuzli 15 000, Zenici 13 000, Sarajevu 16 000, Ljubuškom 26 000., Banja Luci oko 4 000, i svima isto. Ali ova većina gore pimenutih ne glasa za HDZ. I zato nisu pravi Hrvati. Ni Plenković ne ode nakon Sarajeva u Banja Luku i Tuzlu vec u Mostar. U kuhinju da se opet nešto novo skuha. Pa eto dobili su iz Dodikove kuhinje. Hapšenje heroja spaljene Posavine. Hvala ti Dragane. I Idi opet u Banja Luku. Sram te bilo. A skim si takav si. Opet kazem. Krpa uvijek nadje zakrpu. Tako je to obično.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

6
5
3
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto