Dodaj komentar

Eto NEK opet Covic ide na noge proslaviti nezakoniti referendum od strane ustavnog suda sirovini kakav je Milorad Dodik. Poslovica kaže. S kim si takav si. Eto vratio je Dodik Čestitku Covicu sa optužnicama kuvertiranim u njegovim uredima i adresiranim na Sud BiH. Pa NEK se druže i dalje. Samo mi zao Hrvata u Banja Luci i okolini. Kao Zidovi u Varšavi za vrijeme trećega rajha.Hdz politika na celu sa Čovićem pravi iste greške. Treba se okrenuti podjednako i Hrvatima u Tuzli 15 000, Zenici 13 000, Sarajevu 16 000, Ljubuškom 26 000., Banja Luci oko 4 000, i svima isto. Ali ova većina gore pimenutih ne glasa za HDZ. I zato nisu pravi Hrvati. Ni Plenković ne ode nakon Sarajeva u Banja Luku i Tuzlu vec u Mostar. U kuhinju da se opet nešto novo skuha. Pa eto dobili su iz Dodikove kuhinje. Hapšenje heroja spaljene Posavine. Hvala ti Dragane. I Idi opet u Banja Luku. Sram te bilo. A skim si takav si. Opet kazem. Krpa uvijek nadje zakrpu. Tako je to obično.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

8
2
3
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad nezakonito postane normalno... Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Ljudi trećeg reda Ružica Zeljko
ljubuski.info
Zakon pišem, tinta mi se proli Igor Božović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari