Dodaj komentar

Tužno je žalosno bilo sta govoriti i prigovarati. Neki dan smo imali Tzv. I od strane ustavnog suda nezakonit referendum u entitetu Republika Srpska. Dragan Covic tada nije ništa rekao u ime ugroženog hrvatskog naroda u tom BiH entitetu. Dakle šutnja je odobravanje. Pa sta se desilo par dana poslje. Covic ide Dodiku na noge. I opet se prave iste pogreške. Ni rijeci o Hrvatima u tom entitetu. Priznaje samo Hrvate u Kiseljaku, Mostaru, Zapadnoj i južnoj Hercegovini. Dakle nema Hrvata u Tuzli. Pa ima Dragane preko 15000 hiljada, pa nema Hrvata u Zenici 12 000, pa ih nema u Sarajevu oko 16 000. Vidiš Dragane da ih ima. Ali ne glasaju za tebe. A u Banja Luci i okolini. Oko 5 000. Poput zidova bez ikakvoga prava na zivot. I gdje je tu Posavina. I onda poklon od Dodika Covicu hapšenje branitelja i pacenika bosanske Posavine spaljene do temelja. Tako to biva kad se previše sniva. Ali se nadam da "ko visoko leti-nisko pada." Mislim na Covica i Dodika. Pa i Izetbegovica mada on ne traži nikakav muslimanski entitet ruku na srce. A rok trajanja svima im je vec odavno istekao.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

5
5
2
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari