Dodaj komentar

Tužno je žalosno bilo sta govoriti i prigovarati. Neki dan smo imali Tzv. I od strane ustavnog suda nezakonit referendum u entitetu Republika Srpska. Dragan Covic tada nije ništa rekao u ime ugroženog hrvatskog naroda u tom BiH entitetu. Dakle šutnja je odobravanje. Pa sta se desilo par dana poslje. Covic ide Dodiku na noge. I opet se prave iste pogreške. Ni rijeci o Hrvatima u tom entitetu. Priznaje samo Hrvate u Kiseljaku, Mostaru, Zapadnoj i južnoj Hercegovini. Dakle nema Hrvata u Tuzli. Pa ima Dragane preko 15000 hiljada, pa nema Hrvata u Zenici 12 000, pa ih nema u Sarajevu oko 16 000. Vidiš Dragane da ih ima. Ali ne glasaju za tebe. A u Banja Luci i okolini. Oko 5 000. Poput zidova bez ikakvoga prava na zivot. I gdje je tu Posavina. I onda poklon od Dodika Covicu hapšenje branitelja i pacenika bosanske Posavine spaljene do temelja. Tako to biva kad se previše sniva. Ali se nadam da "ko visoko leti-nisko pada." Mislim na Covica i Dodika. Pa i Izetbegovica mada on ne traži nikakav muslimanski entitet ruku na srce. A rok trajanja svima im je vec odavno istekao.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

4
3
8
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari