Dodaj komentar

Nešto je divlje u zraku! Balkanska krčma ponovo ključa!Nakon dvadeset i kusur godina!U sve se upliću i svjetski igrači ! Država neučinkovita,razjedinjena ,narod na rubu gladi!Umjesto da smire situaciju,vlasti-ma ko to bio- još podgrijavaju situaciju!Hapse ljude iz Orašja iz HVO-a!U čemu je grijeh ljudi iz Orašja? U tome što su se obranili!Npr. kad te napada desetorostruko jači neprijatelj npr. 20000 pješaka 100 tenkova, 200 minobacača ,topova ! Desetine aviona ,helikoptera! U takvoj situaciji ,hrabro su izborili pobjedu!Uz velike žrtve!Pitam vas -ko je tu činio zločin!? Sve je jasno-ko želi vidit!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

2
8
3
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto