Dodaj komentar

Dakle podignuta prijava 2006. godine za vladavine sadašnjih sarajevskih prijatelja SDS-a u RS-u i tek sada podigli pravomoćnu optužnicu? Smrdi nešto ovdje, a znamo da je Tužiteljstvo kontrolirano od muslimanskih lobija.

Nijedan Musliman više od 5 godina ni za jedan zločin nije dobio, a stotine civila BH Hrvata je mučki ubijeno u stratištima i logorima po Središnjoj Bosni i koncentracijskim logorima stadion Iskre Bugojno, muzička škola Zenica, muzej Jablanica, Popare Vareš...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

8
1
2
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Lesi se ne vraća kući! Zaboravljeni branitelj br. 690
ljubuski.info
Sve poskupljuje osim autobusnih karata Marko Čuljak | dnevno.ba
ljubuski.info
Prevareni, prodani, izdani, ostavljeni... ne i izgubljeni! Slaven Raguž | Predsjednik Hrvatske republikanske stranke
ljubuski.info
Priča za božićne suze Krešo Vujević

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari