Dodaj komentar

Moji Hrvati i Hrvatice,ljubitelji Dragana Čovića evo vam ono za što ste glasali.Sada kada Čović vlada zaštićene su kladionice, parlamentarcima se ne ukida bijeli kruh,Eronet,Elekroprivreda HZHB,Aluminij trpe milijunske gubitke.Branitelji ostavljeni na milost i nemilost,prevareni,izigrani.Uhićuju se branitelji HVO-a i njihov general koji je zaslužan za opstanak hrvata gore da ne bude kao u RS.Čović ni riječi.Čović igra sa Miloradom Dodikom.Tuga i jad.Pa vi opet glasajte za čovjeka koji je obećao treći entitet a nad glavom mu visi Mostar,Stolac itd.Nad glavom mu vise optužnice za pripadnike HVO-a.Čovjek jednostavno šuti jer se zabavio vjejojatno u zagrljaju sa Borjanom Krištom.Nigdje Vjekoslava Bevande ne vrišti jer su sačuvane kladionice.Kad ćemo progledati,kad ćemo protestirati.Ne možemo ni protestirati jer nemamo vodstvo.Ugušili su u nama svaki oblik pokušaja demostracije.Od Čovića sve počinje onda ga slijede ovi naši u Županiji Ćosić i nesposobna ekipa ministara.Barbarić i ekipa poslušnika,Razni Grbavci,Markotić,Kvesići i Mišetići.Opančari koji su izgubili svaki dodir sa obranom narodnih interesa.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

9
2
8
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Je li nam bijeg jedina preostala borba? Berislav Jurič | bljesak.info
ljubuski.info
Nikad ne reci nikad! Ružica Zeljko
ljubuski.info
Nikad ne odustaj! Ružica Zeljko

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari