Dodaj komentar

Onaj ko je dobio mandat neka sada ljepo angažira advokate pa ako je netko nevin kući a ukoliko je počinio pa i najmanji zločin neka odgovara za to. Pa makar to bio i moj rodjeni brat. Ali sumnjam u iskrenost Covica i te ostale klike. To je beforekomunist kriminalna hobotnica umotana u hrvatsku zastavu sa desnom rukom na srcu za Hrvatsku a lijevom duboko i profesionalno lopovski bizarno u našem džepu. Dakle stvar je jasna. Briga njih za optužene heroje spaljene, raseljene i opustošene bosanske Posavine. A Covicu je draža Banja Luka nego Orašje, Odžak, Samac, Domaljevac, Zenica Itd. I to ne zbog Hrvata u koji žive u Banjoj Luci, vec zbog njegovog kompanjona i druga Dodika. Krpa uvijek nadje zakrpu.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
2
7
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari