Dodaj komentar

Ne treba nama nitko pomagati.U svi državnim ustanovama preko veze dolaze tatini i mamini sinovi sa kupljenim diplomama Logosa itd. .Tako da za malo vremena oni će biti većina i nastaviti će uništavati ovo što je ostalo.Nitko nama drugi nije kriv.Mi Hrvati smo najgori.Ne vrednuje se rad ni znanje nego se gleda tko te stoji iza leđa,da li ministar,rođak i tako dalje.Nigdje se ne pitaju ni direktori ni šefovi nego iz sjene njima zapovijedaju ovakvi političari kao što je Čović.Na žalost ima njih puno gorih samo je Čović uvijek u fokusu.Ne vidim ovdje budućnosti jer najveće propalice su nam ratni lažni zapovjednici i uživaju dok se narod bori za koru kruha.Ne možeš se mi u Konzumu zaposliti ako nemaš vezu odozgo kao da ćeš raditi u CIA.U

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
6
2
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari