Dodaj komentar

Boras, Madunović i Galić kazneno prijavljeni zbog krivotvorenih potpisa

Boras, Madunović i Galić kazneno prijavljeni zbog krivotvorenih potpisa

Zbog krivotvorenja potpisa pokojnog Vjekoslava Šimunovića u rujnu 2015. godine, čime je promaknuto 18 policijskih službenika, protiv Zdravka Borasa, ministra MUP-a ZHŽ, Milenka Madunovića ravnatelja policije, Miroslava Galića načelnika Odjela kriminalističke policije ZHŽ,  te NN osobe podignuta je kaznena prijava Tužiteljstvu ZHŽ.

Da je došlo do krivotvorenja potpisa V. Šimunovića utvrdio je vještak grafolog Alojzije Franić.

I pored činjenice da su za kazneno djelo znali, a jesu li ga zapovjedili uskoro će se doznati, Boras, Madunović i Galić nisu poduzeli zakonom predviđene mjere na utvrđivanju identiteta počinitelja.Uz preminulog Vjekoslava Šimunovića u Povjerenstvu za promaknuća su sjedili Jozo Marić i Rajko Musa. Ovaj zadnji je dao osebujan iskaz na Općinskom sudu u Ljubuškom, koje je donijelo presudu.

Madunović odgovornost prebacuje na Zdravka Borasa

Osoba koja prema zakonu provodi postupak promaknuća je ravnatelj policije, odnosno Milenko Madunović, ali on je za sve okrivio Zdravka Borasa o čemu postoji dokument, te je ujedno Zdravka Borasa imenovao nositeljem kriminala u MUP-u ZHŽ.

Općinski sud u Ljubuškom je tijekom više suđenja uočio kaznena djela Zdravka Borasa, te ih je u presudama obrazložio, što jasno ukazuje na način rada ovog ministra u Vladi ZHŽ i jednog od najznačajnijih ljudi lokalnog HDZ BiH, kojim upravlja nitko drugi do Nevenko Barbarić, ali isto tako najavljuje nove kaznene postupke.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
2
5
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Odnos vlasti prema istinskim braniteljima Zaboravljeni branitelj br.690
ljubuski.info
Kada ovce utihnu Ružica Zeljko
ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari