Dodaj komentar

Fizički napad Miroslava Rašića na odvjetnika Jerku Čilića

Fizički napad Miroslava Rašića na odvjetnika Jerku Čilića

Danas u 15:30 Miroslav Rašić iz Donjih Radišića je fizički napao poznatog ljubuškog odvjetnika Jerku Ćilića ispred njegovog odvjetničkog ureda.

Čilić je zadobio lakše tjelesne ozljede i zatražio je liječničku pomoć u Domu zdravlja Ljubuški.

Očevid su napravili inspektori PU Ljubuški i, kako se doznaje, protiv Rašića ce biti podnešena kaznena prijava.

Motiv napada, za sada, nije poznat.

Tijekom 2014. godine odvjetnik Čilić je tvrdio kako je bio žrtva ucjene, što možete pročitati u članku Medijski reket: Odvjetnik Jerko Čilić tvrdi kako je žrtva ucjena vlasnika Dnevnog lista!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
7
9
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari