Dodaj komentar

Strijela, baš si mi neka strijela suncokretska, bezkralježnjačka, prodana duša.
"Teferićiš" protiv Alije, a na đenazi si mu nosio nišan i bio uz njega kada je 1991. došo u Polog i pustio tenkovsku kolonu JNA koja je išla "oslobađati Hrvatku", a mi je Širokobriježani bili zaustavili golim rukama i nismo im dali prolaz.
Tvoj Ale došao i rekao - "pustite vojsku da ide na zadatak."

A kada je hrvatsko Ravno sravnjeno sa zemljom, Ale ti je uistinu rekao - "nije to naš rat."

I nakon njegova "preseljenja na Ahhiret", ti si opet nastavio njegovu politiku.
Priključio si se Platformi sa Ćanetom i opet bili za mudžahedine Alijine.

A sada napadaš HDZ i Čovića čiji HVO je sa HV spasio ove krajeve. Kako od četnika tako i od mudžahedina. I tvoj Alija i Karadžić su isti.
A ti si njihov nasljednik.

Čovića je izabrala aposolutna većina Hrvata i to ne jedanput nego na svim izborima za vrijeme preko 20 godina.
Čović je naša svetinja i dobro pazi šta laprdaš!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

3
8
6
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto