Dodaj komentar

Vas svatko vrijedja tko ne misli kao Vi,puni ste kontradiktornosti,procitajte dobro sta pisete,ja da koristim poginulog brata pa vi ste smijesni i zalosni,ono sto imam sve je moje i mog rada,obitelji poginulih su zasticene mozda udovice itd.a mom ocu nitko nikad nije ni sucut izjavio od HVO pa ja po vama ne smijem ni da ga pomenem,sram vas bilo,i uopce tko ste vi da odredjujete sta ce tko kazat,ima li pravo i sta ce tko trazit,mene jedino zanima pravda a nje jedino u Boga ima,hvala Bogu ne poznam vas nit ovog covjeka ali on jeste bio tu gdje je bio a sigurna sam da je i zapovjednik bio jer opce je poznato da su takozvani zapovjednici sjedili u foteljama kao i.vi dok su oni pravi bili na prvoj crti i da su samo jedan sat bili treba im dati sva prava pripostovani gospodine Marko

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
9
4
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Sustav veza i poznanstava Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari