Dodaj komentar

Tvoj Odgovor NA MOJ KOMENTAR ništa drugo nije nego prijetnja opet prijetnja,vi ćete skidati ,objavljivati,provaljivati i neznam već što i sve je to samo ne vjerski nauk.Spominješ svoje vojnike ,Šiljeg general kaže da je HVO imao 80000 tisuća pripadnika po tebi svi bi trebali imati zapovjednu mirovinu,to je nemoguće.Netrebaš ti meni pričati o Š brijegu pa valjda ja živim ovdje.Nisi ti sam ostavio svoju obitelj kod kuće i pošao u rat,nego svi koji su pošli u rat.Ja opće nisam spominjao u svom komentaru tvoju obitelj pa tako nisi ni ti trebao spominjati svoju obitelj.Žalosno je što se pozivaš na to.Ovdje je riječ samo u tome što ta tvoja organizacija nema hrvatski ništa.Isto tražiš neke telefone da ti nešto rečem u oči ,a zaboravljaš da ti koristiš društvene mreže i pričaš,ja isto tako pročitam pa pišem svoje mišljenje to su posljedice.Kad ti to budeš meni pričati u oči dobit ćeš isti odgovor i gori ,a taj gori nije za društvene mreže.U ostalom šta tebe brige šta ko piše samo se možeš educirati na društvenim mrežama.Uostalom nagradio si me sa nekoliko loših riječi a opće neznaš kosam ,možda sam sve suprotno tvojim tvrdnjama.Pročitaj ponovo svoj odgovor meni ali pažljivo,pa se vrati na ono štosi pisao vidjet ćeš da sam u pravu.Ovaj tvoj odgovor ponovvo te vodi suprotno raju.Na kraju za tvoju iformaciju kao pravnika ,ja sam dezerter nisam bio u ratu jer nisam htio i bio sam Jugosloven,zato sam dobro platio da uđem u sustav i zapamti niti ti niti bilo ko drugi neće me izbaciti iz njega, jer vi niste sposobni za to a slab utjecaj imaju stranke alijanse,isto kad one ponovo dođu na vlast ja ću imati utjecaj na njih više nego vi.Vi niste niti sada odradili zadaću na ovim izborima a niste ni na prošlim,jer niste sposobn ,neovisno što ste se već sada počeli pripremati za iduće pod sloganom nedajte im mira.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
3
7
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari