Dodaj komentar

Kad se rijesite tih vashih politicara i kad ih znadnete prepoznati inflitirani su i kroz vjeru i mediju i kad su svjesni i nesvjesni neki stvari rade po zadatku kako im drugi nalazu nekih stavari su svjesni a nekih nesvjesni u sva 3 slucaja rade isto i to na stetu tog jadnog naroda a svakog tko im zasmeta
proglasavaju ludim tako sotona djeluje unutar crkve i politike i medijske propagande!

Primite lijepe pozdrave od nas koje oni proglashavaju ludim a mi smo tu da pobjredimo sve te mudre jer aron je zrtvovao jarca kao zrtvu prikaznicu a znade se tko prestavlja jarca..jeli jarac vami bog.A mojsije je ima stap od zmije jeli vama zmija bog.
Pastir svoje stado cuva a u janjetu ima koliko spirita.
Govore vam o golubici nevinoj a i to vam sve pishe dolaziti ce medju vas kko nevine golubice samo da vas prevare..jeli vama golubica bog..pisano je dolaziti ce ko vukovi a jeli vama vuk bog..pisano je da je Krist umrao na krizu da pobjedi sotoni ..jeli vi vjerujete u njega!
Ucite se prepoznavati i promjene zakona i vrimena i pitajte se jesu li svi zakoni moralni i jesu li na shtetu vasheg naroda.
Receno vam je da se pazite svega i svacega i da zidovi po kuchama i ustanovama imaju ushi e kad bi se mene pitalo ja bi skinula oni izvezeni grb koji je resast i ima prema dvi linije uzice a koji je u vashoj ustanovi jer iz zida jer iz mire svi vragovi vire i slusaju!

re re re mala moja re re re aj u poljara i glavara sve su cure lijepe aj aj aj re re re re
no poljari su bili ljudi koji su cuvali od lopova da im se nebi pokrali plodovi ili urodi
a skericro ili plashilo je sluzilo u zitu da se poplashe ''ptice grabljivice''

Jednoga dana cuvali smo 6 ovcica sa svojim prijateljicama koji su imali mnogo ovaca te tako zapade mene red da podjem sa njima na malo udaljeniju proshirnu ledinu ili economiju da se dobro napasu, no kad smo se vracali svojim kuchama mi smo smo zakasnili i vec je poceo biti mracak.Kad smo dosli na domak nasheg malog mjesta u blizini malog groblja malo prije kod ogradice moga djeda postojao je jedan mali puteljak koji je djelio ogradice jedne od drugih. tu na samom izlazu na glavni put kud smo se mi kretali na jednoj stijeni ajme meni stade neshto veliko i ogromno.Visoko vishe od dva metra ima glavu ko u kobile ruke i prsi ko u covjeka a veliku straznjicu ko u konja a noge jedna je ljudska a druga je od konja.
Stadoshe nashe ovce a preplaseni moji prijatelji potrcashe unatrag od straha.
Samo ne ja. ja ostadoh gdje jesam, najedan put sve te ovcice se okupishe u krug u vrlo tijesno oko mene u ruci smo imali jedan mali stapichak grlo mi se steglo pozelih progovoriti Isuse i marijo
i to mi ostade da odzvonjava u glavi, tjelo se toliko frizovalo nemogu da progovorim najedan put kako u mojim mislima isuse i marijo bijashe i osta tijelo poce da se oslobadnja toplina prodje kroz mene i moja se ruka sama podize sa stapichem, poce ja u ime oca i sina i duha svetoga 3x
a ta se spodoba drcni pogleda u mene jednom pa drugi put pa trechi te dade se u bijeg pretrca preko puta i ode, nikad prije nismo vidjeli takvog pana..e stani i pani meni bash lijepo bijashe to spoznanje kako od boga tako i od srca moga da me neshto cuva stiti i brani.
Tko je okupio moje ovce koja sila oko mene i kako me toplina spopala i tko me ohrabri i tko podize moj stapichak te izusti kroz mene 3x puta i oca i sina i duha svetoga!
Hvala ti moj Boze.
Pitaj Boga hoche li itko zaviriti u nashoj vladi ono vezivo na zidu i viditi sta ima ispod!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
3
7
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Sustav veza i poznanstava Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari