Dodaj komentar

O čemu priča ovaj teksto pisac,pa on intezivno obmanjuje javnost.Stvar je u tome što ovaj teksto pisac sve radi da bi on dobio zapovjednu mirovinu koju nije zaslužio jer nije u ratu bio na zapovjednoj dužnosti da bi mogao po zakonu ostvariti pravo.Naravno da ima kriminalaca koji su to pravo ostvarili posebno za vrijeme Heleza i politički opcija u vrijeme Heleza.Šta ovaj teksto pisac hoće, on hoće kad su drugi na kriminalan način ostvarili pravo,hoću i ja.E sad on hoće da uvjeri nas čitaoce da je i Isus bio takav,ali Isus kaže da svak odgovara za svoje grijehe sam napose i da upozorava druge na greške svojim primjerom i svojim življenjem u zajednici i sredini u kojoj živi što očito teksto pisac nije.Isus je rekao ostavi sve svoje i obitelj i pođi za mnom, slijedi me.Ovog se treba sjetiti teksto pisac,a ne pozivati na linč jer nije samo ovaj tekst pisao teksto pisac.Povuci svoj lažni predmet i ona pisma iz ureda obrane šIROKI BRIJEG.Suprotno obmanjuješ i lažeš ispred vrata pakla te čekaš da ti se otvore.SRAMOTA

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
7
7
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad porastem, biću na proračunu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Ima li nam života ako "naši" ne pobijede? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Sustav veza i poznanstava Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari