Dodaj komentar

Poslalo ih podzemlje srba koji su bili inflitirani u tajne ove zemlje da se taj narod lakshe poubija
u ono vrijeme bilo je tako i za taj narod smrtonosno pogubno, da mi vidimo da se vrijeme promijenilo, nazalost toj maloj grupi koja je nastradala ali zhvali Bogu sto nisu svi ostali nastradali.
Da i poslije te male grupice su nastradale zalosno zar ne ali postojali su principi koji su nalagali da nemozesh dijeliti narod na ili one i mati vishe vojski koje cine sta hoche i to na propast tog naroda, moze biti da su i oni zelili svako dobro svom narodu ali pojedinacno i napose bili bi sami i na kraju neuspjesni jer im nebi bilo dozvoljeno ostvariti cilj, zashto jer drugi su odlucili imati svoje i bez vas
i josh se trude, vidi se da se zele rijeshiti upotpunostu Hrvata BiH i to bash oni za koje vi mislite da bi bili te vashe grupe sa njima!
Postojao je i pritisak iz vama a nije se trebalo popustiti jer drugi nisu popushtali u svojim namjerama!
Svak voli svoj narod ali zashto ti ostali nemogu razumiti da i Hrvati vole svoj narod i da treba i njima biti mjesta ili neche biti za josh dugo mira niti stabilnosti na tim predjelima!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

1
9
7
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto