Dodaj komentar

Zamislite toga ljubomornog boga koji voli smelly burning miris isprzena mesa a najvishe svinjske c;varke iz kojih se cidi sva mast!A tko voli cijediti ili sita i rasheta pa znade se, ulijte vode i viditi cete sto ce se sve zadrzati e to je njihova istina! No c;varke ostaju u svim cidaljkama cijelog svijeta.Cuvajte se onih koji sitno govore i cide rijechi kroz zube!
Da prorok isaiah nije opisao takvog ljubomornog Boga kojeg mozete pronachi u biliji sve bi vam bilo mnogo lakshe. No nas nasha vjera uchi da je ljubomora smrtni grijeh jedan od 7 glavnih grijeha tako da mozete slobodno konstatirati da je rijec od onim koji zele biti vechi od pravog stvoritelja!Zato u svijetu postoji josh uvijek opasnost od onih koji vole miris mesa..to je opisano u knjizi koja zapocinje ''miris mesa nozdrve mi shiri'.Cuvajte se onih koji se zele uvaliti u vash kokoshar!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

6
9
1
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto