Dodaj komentar

Svako vrijeme ima svoje zastko kako i kada pa je uvijek bilo za to dobrih strucnjaka za prosudi!
Nashe bake i djedovi su uvijek imali u svojih kuhinjama posude za procjediti, bake bi cijedile ju;hu kroz cijedaljku a djedovi bi imali svoje cijedaljke kad bi kipili mast od c;vara;ka!
U nashim starcima lezi sva mudrost tako i jedno od Bozijih zapovjedi glasi ''postuj svoje roditelje i starije da ti dobro bude na zemlji''.
Hrvati imaju svoje povjesno tlo koje im se evo tisuchu godina otimlje sa kojeg ih tla progone ubijaju tlace i negiraju.Tako Hrvati BIH josh uvijek trpe kako pravne i medijske tako i ekonomske i politicke smicalice koje jesu nastavak mirnog rata mirnim putem protiv njih!
Zato se trude svim silama koga god mogu sprijeciti da ga obesprave i u tome stopaju tko god dize pravo glasa za Hrvatski narod a najvishe u BIH koja je uvijek bila tisucljecno tlo Hrvata!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može reći i na pristojan način.
Svi neprikladni komentari će biti uklonjeni!

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi komentari koji budu unešeni nepriklanim korištenjem velikih slova će biti uklonjeni.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

9
6
4
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari