Dodaj komentar

Mi smo u skoli ucili dosta o prozi i naivi, nije dobro biti naivan a da se iza Bugojanske skupine nije moglo neshto naslutiti zato i nadublje namjere ili tajne bile su toliko prozirne da bi zakljucak u ono vrijeme bio nishta vishe nego unistenje Hrvatskog naroda a najvishe u Hercegovini.
Bilo je onih koji su neshto vishe znali i bili upuceni kako i shto i zashto!
Kako i mnogi narodi sanjaju o svojoj slobodi i suverenosti tako su bili i Hrvati koji su bili proganjani i obespravljeni shirom svijeta!
Da se Hrvatski narod a posebno u Hercegovini onda digao na noge protiv mocne JNA i pod vlashchu Srpskih oficira onda bi upotpunosti bili nestali!
Grupa koja je krojila planove bila je povezana sa nekim srbinom koji im je davao upute u ovoj zemlji gdje su imali vishe potpore nego Hrvati.
No bilo je trijeznih i promisljenih glava i tamo i ovamo koji su to sve spriojecili i doznali i bili u potpunosti obavjeshteni!
Pricao je to meni sve jedan moj dobar posjetitelj stariji covjek Srbin koji je uvijek govorio jedno te isto i sanja o svojoj Velikoj Srbiji na povjesnom tlu Hrvata, uvijek je govorio kako treba soriti sve katolicke crkve i muslimanske dzamije, na mjesto katolicki crkava treba kopati podumintu duboku 7 metara a na mjestu dzamije 9 metara.
Eto vidish kako se to lijepo znade!
Pisci i pjesnici proze i naive sve su to znali lijepo opisati u svojim knjigama ali na drugi i lijepshi nacin od obicnog naroda!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

2
1
4
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto