Dodaj komentar

"Glavni krivac je firma koja je to kupila, privatizirala", tvrdi načelnik Ljubuškog Nevenko Barbarić koji je i sam bio član upravnog odbora Vinarije. Najavljuje novu koncesiju.
"153 hektara su ostala državno vlasništvo, ona su data na koncesiju, ugovor na koncesiju raskinut, pojavio se neki naknadni ugovor privatne firme kojoj je, uvjetno rečeno, Vinarija iznajmila, a znamo svi da nije mogla iznajmiti. Predmet je na sudu, čekamo rješavanje, i čekamo suglasnost Vlade županije za novi natječaj za koncesiju."
Šta ovaj priča...ne mogu mu ispred imena stavit "gospodin" pa ni kurtoazno, no, pticama na grani je jasno da se gigant Vinarija nije mogao uništit bez blagoslova politike i da ista nikada više ne će proradit..valjda je i on toga svjesan jer za to razumjet ne treba nikakva pamet...ADZ je uništio hrvatsku budućnost u BiH, a HDZSDP je "osigurao svijetlu budućnost" hrvatskim građanima u R.H., zato hitajte u R.H., ovdje je sve extra...

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

6
6
8
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari

mailto