Dodaj komentar

Marice, najprije sram te bilo i stid!!
ako si uopce ta osoba sto si se potpisala..
Nikoga se ne proklinje!!
Neznam koliko ti je godina ali ti fali odgoja, cini mi se.. Ako ti je neko obeco posao nije zasluzio da ga proklinjes.. Malo se informiraj drugi put prije nego nesto napises o nekome..
Kazes da si ostala bez posla.Koje posla, sta si radila prije nego su ti obecali mjesto u domu??
Znam da je tesko ovdje ali kako si rekla da si ostala bez posla,, znaci ti si radila pa dala otkaz i cekala mjesto u domu..Tako je bar zvucalo ako nisam u pravu zao mi je..A ako si bila bez posla onda ga jos nemas onda zasto proklinjes nekoga tko bi ti dao priliku, nerazumjem..
Moli Dragog Boga zeno a nemoj proklinjat..
I nije Čane nego Ćane..Tako pricaju ovi sto dodju iz amerike I australije..

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
7
4
8

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari