Dodaj komentar

Čović pozvao Hrvate Tuzle glasovati za SDA-SBB

ljubuski.info

Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH, sinoć je na predizbornom skupu ove stranke u Tuzli izjavio da je nezadovoljan položajem Hrvata u ovom gradu, te kazao da će ova stranka podržati Bahrudina Hadžiefendića, kandidata SBB - SDA za gradonačelnika Tuzle.

On je naveo da je "više nego nezadovoljan pozicijom hrvatskog naroda na čitavom prostoru" ne samo u Tuzli, nego, kako je istaknuo, u cijelom "tuzlanskom bazenu".

"Teško se živi, ali ja mislim da najmalobrojnijem narodu treba graditi kvalitet života. Isto mislim da neku drugu sredinu gdje su Bošnjaci i Srbi manjina, a Hrvati većina. Te stvari moramo mijenjati. Opredjeljenje naših ljudi ovdje je da podrže predstavnika SBB-a i SDA za ove lokalne izbore. Mi smo to podržali. Želimo prepoznati što su problemi, uvažavati svoje ljude i tako jačati svoju infrastrukturu. Vjerujemo da ćemo personalnim promjenama napraviti stvarne promjene" - kazao je Čović.

Avaz
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
6
1
4

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari