Dodaj komentar

ljudi moji kadaje zaratilo niko nije govorija ko imade školu ko nema oni štosu imali velike škole nisu tili urat a ovi jadnici što nisu završili nego osam razreda jatarili po brdima i dolinama po kiši i snijegu po ledu gladni i žedni ko budalina tale e onda kadaje rat prista ovi štosu bili u podrumima odjednom izašli i postali pametni i kažu mi imademo fakultet mismo pametni e nemože to tako uvijek je bilo koje pobijedija u ratu i ratova taj se i pita štabi tribali ovi svi sada dase sklone dabi ovi šosu kukavice da sijednu na njihove fotelje e nemože to tako nedajtese galić zorane i ostali iz mupa ovoj gubi davan diktira ko šta triba radit nisu ni stvarali ovo što danas imamo zato ko ima a ko nema školu bitnojekoje zaslužija a ko ne držitese ratnici ovibi na gotovo a nemere moj pobro nitiće moći ikada

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
6
1
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari