Dodaj komentar

Pero Kožul, prvi policajac Širokog Brijega, također se doškolovavao

ljubuski.info

Već više od četiri godine na čelu Policijske uprave u Širokom Brijegu se nalazi Pero Kožul po zanimanju sportski trener, a od prije nekoliko i diplomirani pravnik. Policajci u Širokom Brijegu kažu da je i on bivši student "ševinih" fakulteta i to pazite prava.

Stanjem unutar PU Široki Brijeg policajci niti malo nisu zadovoljni, kažu godinama nemaju radnog vremena i slobodnih obiteljskih trenutaka, jer svakog trenutka mogu dobiti telefonski poziv i biti pozvani na radno mjesto. Kao u Ljubuškom, Grudama itd. i u Širokom Brijegu se nalaze osobe s lažnim ili lijevim diplomama. Tako našom policijom haraju agronomi svinjogojci i čajari, a eto i profesori skake nakalemljeni za pravnike, a o ekonomistima s FABUS-a ne treba trošiti vrijeme..

Baš se, kažu policajci, u Širokom Brijegu događa ekspanzija mobinga i stegovnih postupaka prema policiji, čiji najčistiji dio trpi torturu upravljačkih struktura ogrezlih u kriminalu, dok jedan broj policajaca godinama ne dolazi na posao, a prima plaću čuvajući privatne komplekse po Mostaru. Koliko je to točno pokazat će istražni postupci. Međutim, to se događa u svim policijskim upravama, gdje samo podobni dobro prolaze, gdje mogu činiti i prijestupe, a da ih Tužiteljstvo ZHŽ neće procesuirati. O tome smo već pisali.

Zbog svega toga veliki broj policijskih službenika PU Široki Brijeg odlazi na bolovanje, jer ne može da izdrže torture vodećih ljudi u Širokom Brijegu, ali Pero Kožul se dosjetio da poziva liječnike u Domu zdravlja u Širokom Brijegu i traži od njih da ne daju bolovanje policajcima ove PU, a među njima je bilo osoba s ozbiljnim zdravstvenim tegobama. Godinama nakupljano, u policiji u ZHŽ-u se stvorio golem oportunizam, za kojeg je kriva privatizacija MUP-a od strane političke oligarhije i kriminalaca, koji kradu gorivo, grožđe, dilaju drogu, švercaju cigarete i automobile, te kupuju diplome i šire prostituciju.

Ono što posebno upada policijskim službenicima PU Široki Brijeg i građanima Širokoga Brijega da je službeno vozilo, koje koristi Pero Kožul, većinu radnoga vremena nalazi parkirano ispred upravnih zgrada jednog velikog poduzeća u Širokom Brijegu.
U PU u Širokom Brijegu govore, da osim obrazovanja, po recepturi "nikad nije kasno", supruge i osobno Pere Kožula, posebna priča je i vozilo marke Passat,  kojeg posjeduje Pero Kožul i način na koji je do njega došao.

Da je sve to tako, iza glasa viče naš načelnik Nevenko Barbarić, kojeg nitko, baš nitko, već nekoliko mjeseci ne čuje:

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
7
2
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari