Dodaj komentar

Imam li u Medjugorju sobe ?...NE !
Ne , nemam - ali imam jednu primjedbu , kao prvi sat iz pismenosti , to ti je potrebnije nego da trazis sobe po Medjugorju .
Prvo , recenica se pocinje velikim slovom . A i Medjugorje .
Zatim , nedostaje jedan zarez .
A onda i upitnik na kraju .
.
Treba savladati bar ono osnovno iz pismenosti , jer i "izbjeglice" trebaju da budu bar mnimalno pismeme , u prvom redu !.... Minimalno .
Za to nije potrebno biti - p i s m o z n a n a c . To je bilo potrebno Rimljanima kad su raspinjali Krista ! Pismoznanci su bili Zidovi , koji
su pristali da se "uvlace u..." - R i m lj a n i m a , a Rimljani su ih i odabirali medju pismenima - sta ce im nepismeni ?!...Bili su pismeni , a usto -
i grlati , jer je njihov jedini zadatak bio da vicu : RASPNITE GA !...I nista vise ...I nista vise !

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
8
7
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari