Dodaj komentar

Međugorska komisija je utvrdila da nema nikakvih ukazanja, nikakvih nadnaravnih događanja. Sv. Otac Papa Fanjo je dao zabraniti svakodnevna "ukazanja" i okupljanja oko vidjelaca, navlastito Vicki. Gospa ne radi u Poštanskom uredu, da bi svakodnevno slala poruke, tako je Papa jednom izjavio. Na žalost to franjevci ne poštuju te i dalje insceniraju kojekakve teatre, nekakve tajne ostavlja Gospa, ozdravljenja itd. To je istina da mnogi bolesni dolaze u nadi u ozdravljenje, poneko se bolje osjeća i nađe odgovor na neke svoje nedoumice. Mnogi koriste nezgraciju bolesnika pa ih zavlače obmanjuju, lažno obećavaju. I fratri su u tom kolu naprijed jer se nisu ogradili od onog što nije po vjeri. Tu dođe i prođe dosta ljudi, donesu dosta novca pa svatko gleda prigrabiti što više, to izgleda za sada jedini cilj tih dešavanja, prolongirati lažima da traje što duže. To nema nikakve veze sa vjerom da je samo Isus Krist činio čudesa dok je hodao Zemljom, da sva druga čudesa (koju vide samo neki) nisu istinita, da vrag kuša vjernike i fratre u cilju uništavanja vjere. U tom pravcu idemo, ako nastavimo sa svakodnevnim slijetanjima i polijetanjima koja se dešavaju u fantaziji mešetara taj proces će se ubrzati. Ovo je moje osobno mišljenje i nisam želio nikoga uvrijediti.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
9
9
3
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari