Dodaj komentar

Učenici područnog odjela Šipovača posjetili Knjižnicu Ljubuški

ljubuski.info

Danas su Knjižnicu Ljubuški, u pratnji učiteljica Vanje Ilić i Ivane Vegar, posjetili učenici područnog odjela Šipovača (OŠ Tina Ujevića). Učenici su se ponajprije upoznali s prostorijama i radom knjižnice, pravilima ponašanja i načinu posuđivanja knjiga te prionuli razgledavanju bogatog knjižnog fonda.

U ugodnoj atmosferi razgovaralo se o ljepoti čitanja i vrijednosti knjiga kao zalog za budućnost te o tome koliko je važno bogaćenje osobnog rječnika za književno izražavanje.

Učenici nisu krili oduševljenje posjetom knjižnici te su istaknuli da će i ubuduće radosna i otvorena srca dolaziti u Knjižnicu Ljubuški.

Ovom prigodom Knjižnica Ljubuški podsjeća da je u tijeku projekt "Najčitatelj 2016." te poziva sve, nadasve učenike, da i tijekom školskih ljetnih praznika posjete knjižnicu i posude zanimljivo štivo kojim će obogatiti svoje slobodno vrijeme tijekom ljetnih školskih praznika.

Uživaš u čitanju i za to još dobiješ nagradu!

Knjižnica Ljubuški
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
1
9
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari