Dodaj komentar

u HDZ-u BiH dobila je struja kojoj su svjetionici Mesić,Manolić Boljkovac (Čolak,Čović,Bevanda...)

Istu tu struju dr.Franjo je držao za najvećeg neprijatelja Hrvatske

Zašto mi plješćemo gospodinu Čoviću ?
Je li radi djela njegovih ?

Prepoznat ćete ih po djelima njihovim stoji u Bibliji , gdje su Čovićeva djela ?

Je li djelo što smo prepolovljeni (Hrvati) , manje nas je falilo 95

Čović ne voli ni Hrvate ni katolike ni branitelje (ja shvatio 2000-te), ali su oni naučeni vladati tj. shvatili su kako da vladaju Hrvatima.

Mentalnim sklopom nisu daleko od komunista 80-tih godina ali su naučili da treba ići u Crkvu , da treba svetkovat blagdane , baviti se humanitarnim radom itd...odnosno nema više k.rčenja i busanja u prsa ja sam komunist (oni su u srcu komunisti, a Hrvatima daju sliku o sebi preko svojih medija )

Daleko su opasniji od Titovih partizana

Lijep pozdrav Hrvatima

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
8
1
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari