Dodaj komentar

Biskup Komarica bi se morao posvetiti vise vjeri , nego politici . On se stalno petlja u politiku i "hrvatska pitanja" , a zaboravlja da je on biskup Rimske crkve . Njega iritira smanjenje broja katolika , a to ce reci i Hrvata , jer - kad njih nema , sta ce on u Banjaluci ? Kome ce on biti biskup ? To je njegov problem . Interesantno , svi su zato krivi - samo nije KLER ! Jehovini svjedoci "krste" godisnje tristo hiljada novih vijernika , od kojih su 76 posto - bivsi KATOLICI ! Ima li u tome udjela KLER , ili ni u tome KLER nije krivac ? Komarica se nije odvojio od "U" dijela drugog svjetskog rata . Naime , Rimska crkva je priznala da je ZEMLJA OKRUGLA , tek poslije - Drugog svjetskog rata !...Izjave biskupa Komarice , samo pogoduju - iseljavanju Hrvata ! Ni Covic tome nece moci nista , jer cetnikoidne ideje suruju sa - ustaskoidnim !...I iz tih razloga mladi bjeze . Jer , ako treba da mole Boga , mogu to i u - Njemackoj !

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
5
2
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari