Dodaj komentar

Neprijatelji:
HDZ Hrvatske, ustašoidni elementi i aveti iz NDH u Hrvatskoj i BiH, Bujanec i cijela desni spektar u Hrvatskoj, dio hercegovačke Crkve što koketira sa ustaštvom, dio bosanske nadbiskupije, što liže [ * neprimjereno * ]ove sarajevskim begovima, HSP BiH, Lijanovići i dio HDZ1990, što je za lizanje sarajevskih [ * neprimjereno * ]ova, HNS i ekstremni ljevičari u Hrvatskoj, Mesić i sva klika oko njega.

Pozitivno ili neutralno.
Dobar dio HDZ BiH, dio HDZ1990, cijeli HRS, solidan dio SDP Hrvatske, veći dio franjevačke provincije u Hercegovini, Ratko Perić (on je čudo pozitiva), dio bosanskih franjevaca ( najviše ih je u Središnjoj Bosni), što se nije prodao velikobošnjačkoj politici i slično.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
5
2
1

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari