Dodaj komentar

Srbi su prirodni saveznik u BiH i brana velikobošnjačkoj hegemonističkoj politici.
HDZ Hrvatske je najveći neprijatelj BH Hrvata.
Ustašoidni elementi u BiH i ono koji žive u prošlosti smatrajući Muslimane u BiH još iz NDH su veliki neprijatelji BH Hrvata, jer su Muslimani postali agresivna poltička nacija, koja traži lebensraum i udaraju, gdje je najmekše na BH Hrvate.

Iz Republike Srpske je protjerano 130.000 Hrvata, ali iz područje Federacije gdje su Hrvati većina otišlo je 100.000 Srba.

Muslimani su protjerali 150.000 Hrvata sa područja pd kontrolom ABiH, a samo 50.000 Muslimana je protjerano s područja BiH pod kontrolom HVO-a.

BH Hrvati moraju samostalno voditi politiku. Slijepo poslušništvo Hrvatskoj će ih dovesti do istrebljenja.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
6
4
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari