Dodaj komentar

Vidi ovih bivših istaknutih devedesetkaša a sad na listi HDZ BiH.... uuuu samo da je gu zicu uvalit... Samo ne znam kako ovi stalni članovi HDZ-a trpe ove što prijeđu iz drugih stranaka i odmah dobiju pozicije a ovi stalni članovi HDZ-a vozajte babe po izborima... Marijan Čuvalo - ženu mu zaposlila devedesetka, Ante Markić - devedesetka ga stavila za direktora agencije za privatizaciju i kandidat za načelnika općine, Vizentaner slavni HSP-ovac SPP-ovac HNL-ovac svojedobno govoriop da Nevenka treba zatvoriti, Tomislav Matić - na prošlim izborima bio kandidat na listi devedesetke. Sve bivši oporbenjaci a sad prvi u redovima HDZ-a. Točno se vidi kome je samo osobni interes bitan. Samo me i dalje čudi kako stalni članovi HDZ-a BiH ovo trpe da ovi prilivode imaju prednost nad njima.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
5
3
9
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari