Dodaj komentar

Prekidi u isporuci električne energije za 29., 30. i 31. ožujka

ljubuski.info

Iz Elektroprivrede HZHB, poslovnica Ljubuški, obavještavaju potrošače kako će, zbog planiranih radova, doći do prekida u isporuci električne energije dana 29.3.2016.godine u vremenu od 8:30 do 8:45 sati i od 11 do 11:15 sati u ulici Kralja Zvonimira, ulici Zvonimira Remete, dio ulice Tina Ujevića, dio ulice bana Jelačića i dio ulice Stjepana Radića.

Istoga dana u vremenu od 11:30 do 14:00 sati doći će do prekida u isporuci električne energije u Međugorskoj ulici, u mjestu Mostarska Vrata te u industrijskoj zoni Greda.

Zbog planiranih radova će doći i do prekida u isporuci električne energije na dan 30.3.2016.godine u vremenu od 8:30 do 11 sati u mjestima: Humac-Matinjevac, Gračine, Bučine, Teskera, Hardomilje, Vitaljina i Bijača.

Istoga dana u vremenu od 11:30 do 14:00 sati doći će do prekida u isporuci električne energije u ulici Tomislava Ivčića, ulici S.S. Kranjčevića, ulici Bertola Kašića, ulici Alojzija Stepinca i dijelu ulice Stjepana Radića.

Zbog planiranih radova doći će i do prekida u isporuci električne energije na dana 31.3.2016.godine u vremenu od 8:30 do 8:45 sati i od 11 do 11:15 sati u ulici Ante Starčevića, Vitinskoj ulici, Gornji grad Žabljak, područje Stuba, ulica Julija Klovića, ulica Juraja Dalmatinca, Zrinskofrankopanska ulica, ulica fra Petra Bakule i ulica Maka Dizdara.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
7
4
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Ljubuška vatrena svitanja Krešo Vujević
ljubuski.info
Bacanje prašine u oči Josip Mlakić | bljesak.info
ljubuski.info
Pravda je samo za sirotinju Emir Imamović | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari