Dodaj komentar

Gimnazijalci ispunili svoj humanitarni zadatak

ljubuski.info

Učenici Gimnazije Ljubuški još jednom su pokazali svoju humanu stranu. Naime, povodom najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, posjetili su i prigodno darovali štićenice Doma za stare i nemoćne sv. Josip Radnik na Bučinama te djecu s posebnim potrebama koja pohađaju Osnovnu školu Marka Marulića. Oni su im, zauzvrat, priuštili veselo druženje uz pjesmu i ples, ali i pokoju recitaciju.

Darovi za Uskrs

"Budući da se bliži Uskrs, osjetili smo potrebu da posjetimo djecu s posebnim potrebama te da ih obradujemo paketićima sa slatkišima. I više smo nego zadovoljni prijemom i svime onima što su nam ova djeca priredila", kazala je Ana Petrović, predsjednica vijeća učenika Gimnazije Ljubuški. Ana se osvrnula i na posjet Domu za stare i nemoćne sv. Josip Radnik, gdje je, kako nam kaže, vladalo jednako dobro raspoloženje.
"Nakon što je svaki razred dobio zadatak za prikupljanje određenih namirnica, učenici su marljivo prionuli poslu te su za štićenice pripremili pakete s prehrambenim i higijenskim potrepštinama. Sa zadovoljstvom mogu reći kako smo ispunili svoj zadatak", zaključila je ona.

Prigodan domjenak

Kažimo i to kako se u Osnovnoj školi Marka Marulića tradicionalno provodi prigodan program povodom Svjetskog dana Down sindroma. Tako je susret s gimnazijalcima dodatno obogaćen i prigodnim domjenkom, a sve u cilju kako bi se djeci s posebnim potrebama osigurao što ljepši boravak u školi.

Antonela Marinović | Dnevni list
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
1
8
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari