Dodaj komentar

Jeste li pročitali demant MUP-a.Piše se demant bez ijedne potvrde i dokumenta.Pranje savjesti.Ne spominje se istraga DORH-a za mirovinu od 6700 kuna.O tome ni riječi.Kao da se to događa nekom marsovcu. Kad demantiraju nejasno je kako komentiraju da Marjanović poslije mreže FTV više nije šef u Širokom,nego je odmah prebačen u Ljubuški.Što je sa Borom Lekom.Željko Jukić više u vrhu.Naravno, kad se dobije nogdaun i sudac vrši odbrojavanje ne može se ništa pametno smisliti.Demant traži dokaze, a njih nema.Dok ribarska mreža sve ima.Šta li će biti nakon četvrte mreže.Hoće li opet biti demanta.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

7
7
9
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari