Dodaj komentar

U istinu trenutno je Dijana i jedina poštena osoba ,sigurno žena koja bi stranku dovela u okvire nacionalnih interesa, isto tako dobro bi je vodila.Da bi se to ostvarilo mora maknuti sve kriminalce iz presjednništva stranke, jer neće uspjeti.U ovom presjedništvu vlada samo novac.Ako se sjetimo kako je Božo otišao, Martin je na najbrutalni način maknut a iskorišten je kao najveći primitivac što me čudi od njega da je politički nepismen još je upozoravan i nije otišao radi bolesti.Ovog Cvitanovića koji je čardak ni na nebu ni na zemlji lako ga se riješiti jer ima puno putra od nacijonalnog izd do drugih gafova sa njim se nemogu izbori dobiti.Tu je spavač koji upravlja sa svim isto nepopularan i koji ćiri iz prikrajka da ulovi lovinu,najvjerovatnije da će biti presjednik to će biti još veće zlo za tu političku organizaciju.Ja osobno preferiram žene ali Dijanica neće ništa uspjeti sa ovim kadrovima jer su oni kriminalci i stranka neće ničta moći sa njima.Oni nemogu voditi svoju obitelj a kamoli politiku te ih treba maknut što prije.Sjetite se kako je Martin ušao u parlament i preko kojih glasova.Zato Dijana imaš moju potporu jer si jedina poštena među tim kriminalcima.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
2
5
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari