Dodaj komentar

Svjdedoci smo kako HVIDR-a brani ministra,naravno iz osobnih interesa dičnog predsjednika.
Svjedoci smo kako ministar prima narkomane i kriminalce u mlade policajce.
Svjedoci smo kako dvije lignje lažno svjedoče u korist ministra.
Svjedoci smo za sav kriminal visokih dužnosnika u MUP-u,(uz tonski zapis)
Svjedoci smo kupljenih diploma i zapošljavanja u namještenim natječajima
Svjedoci smo kako pojedinci tipa Ševe od jednog jadnika dođu do milijunaša uz blagoslov partije.
Svjedoci smo kako i danas kao i od 45-god. iz jedne kuće radi po 2-3 pa i više članova u državnim firmama,gotovo iste obitelji,kao onda tako i sada.
Svjedoci smo kako su nam danas dezerteri u časničkim mirovinama a ratnici na prosjačkom štapu.
Svjedoci smo kako Barbarić i cijela županija na čelu sa Čovićem to zna,a kako i ne bi znali kad su nam to sve sami servirali.
Pa se postavlja pitanje da li mi imamo državu i neka tijela koja bi se trebala pozabaviti sa svim ovim dokazima,ili jednostavno da i mi (narod) krene putem kriminala i uništimo ove kriminalce.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
2
7
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Roditelji, gdje ste? Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
I obraz i obrazovanje! Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Pijun T.B.

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari