Dodaj komentar

kada je Meče takav kako pišete, kako je uspio sa članovima građanske inicijative prikupiti 464 potpisa da se skine rešetka od zamišljene antene mtel-a.
Utvrđene su mnoge nepravilnosti u radu MZ Radišići, zašto imaju dokumenti, mještane Radišića nisu upoznali sa planovima, radilo se bez većine izabranih članova za vijeće MZ tako i za pomenutu antenu mtel-a, od 15 vijećnika na sastanku ih je bilo nazočno 7 stim da jedan nikada nije dao suglasnost za antenu a to da nije bilo većine je na Općinskom vijeću potvrdio i vjećnik iz Radišića što možete poslušati na snimci sjednice Općinskog vijeća na linku

http://ljubuski.net/17230-komunalno-poduzece-ce-upravljati-kulturnim-obj...

tko želi provjeriti istinitost gore navedenog svi papiri su dostavljeni Predsjedniku Općinskog vijeća.
A za Antonija Radića, nemojte momka omalovažavati, pustite ga da radi pa će vrijeme pokazati njegov rad i znanje

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
3
1
6
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari