Dodaj komentar

Ljubuške rošade: Antonio Radić imenovan vd direktorom Doma na Bučinama

ljubuski.info

Za direktora Ustanove iz djelokruga socijalne zaštite - Ljubuški privremeno je, na razdoblje do tri mjeseca, odnosno do okončanja postupka konačnog imenovanja direktora, imenovan Antonio Radić, odluka je s današnje sjednice Vlade FBiH, održane u Mostaru.

Antonio Radić je, pogađate, član HDZ BiH, i to Općinskog odbora a nije ni neobično što već obnaša i funkciju savjetnika u Općini Ljubuški. Po struci je agronom, što je novi nonsens, nakon prethodnog imenovanja veterinara Ivana Hercega, koji se sada pokušava vratiti na dužnost pomoćnika u Općinu Ljubuški. Budući da se to ne može izvesti zakonitim putem, to će ga se postaviti na mjesto savjetnika, upražnjeno delegiranjem prethodno spomenutog Radića u Dom na Bućinama.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
2
7
3
5

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari