Dodaj komentar

Žarkiću svaka čast.Pa ljudi žalosno je kad dođe kamera,svi bježe.Nisu tako ni bježali od granata.Kakav su Vam strah utjerali u kosti.Dignite se svi i stojte čvrsto.Oni će ovo i dalje raditi ako nam vide strah u očima.Njih treba da je strah.Ovo nam nisu uradili drugi,nego mi.Najgori su na vlasti.Pa pogledajte kako izgleda predsjednik HDZ Ljubuškog,kako izgleda predsjedik Općinskog vijeća.Moralne vertikale,em lepo izgledaju,em su školovani i pametni.Ma dajte ljudi,dosta ih je viš e.Progledajte i drugi put kad dođe kamera svi pred njui recite što imate.Neka vide da nas ima.Straha se treba riješiti,nije sa njim dobro živjeti.Samo je dobar čovjek koji se ne boji i koji jasno izrazi svoj stva i mišljenje o stvarima oko sebe.

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
2
5
6

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari