Dodaj komentar

Neznam imali smisla pusati komenrar ali dacu svoje mišljenje,mi hrvati kao i muslumani smo stavljeni goloruki i neorganizirani zlocinacku komunističku partiju koja je zapovjedala petokrakom,nas su sve planski razoruzali a komunisticku jugoslavensku zlocinacku vojsku od nami oduzetim oruzijem jos vise naoeuzali,.Kad ce se pocet tome sudit jer da to nije napravljeno nebi bilo rata nikako a kamali zlocina,A kako smo postajali vojnici iz nužde da nebi bili zaklani ili ubaceni u jame kao poslije četrdeset pete , obicni ljudi su se pretvorili u vojnike i zapovjednike jer su nas JNA oficiri i komunisti razoružali i izdali.Zlocin bijo koje naravi nije se smio desit ali moramo znati da se nije imalo kad postati profesionalni ni vojnik a kamali zapovjednik ali smo se morali branit kao i muslimani.ove optužbe izmedju muslimana i hrvata idalje koregiraju jugo komunisti da bi pokrili svoje zločinačke namjere koje pripremaju za uskoro napravit a toje ponovno napravit Jugoslaviju bez hrvatske i slovenije ,tek cete vidit onda vladavine.ova suđenja nikad nece moći vratit nikoga samo će rasplansat mrznju.Treba suditi kradjama koja se sada desavaju ali ne klasicnim kradjama ,problem su privredni kriminali smisljeni oped od tajni službi jugoslavije koji unistavaju privredu ,jedan dio ima cilj prikazati kako je bolje u jugoslaviji na čelu sutonom titom,drugi dio iz osvete prema svakom koji nisu bili za njihov sustav ustavnog poredka jugoslavije,KPJ,A JEDN DIO NJIMA DOBRO IDE OVI NOVI POREDAK JER IMAJU FINANCISKU KORIST.A stose tice zločina kazem nema pravde koja može oprat zlocine vukovar , zlocine srebrenic ni bilo gdje.ako je netko pojedinacno pravio zločine njega treba kaznit jer je bio na zadatku KPJ da okalja obrambeni rat .

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
3
3
9

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari