Dodaj komentar

to je danas tako drzava ti je relativna stvar evo ja sam roden u Jugoslaviji moja djeca u Herceg-Bosni, caca u NDH,dedo u Austro-Ugarskoj, pradjed u Turskoj, prapradjed u Veneciji itd. a nismo se pomakli 50 kilometara a koliko drzava promjenismo danas kao hrvatski drzavljanin sam i europski drzavljanin , a ako te ja iselim bolan ja sam ginuo po ovim brdima i planinama ,neka tebi tvog kalifata , niko ne mrzi ova dva naroda naprotiv cak su mi zanimljivi osim radikala koje ne kontam za ljude, samo da znas svaka tica svome jatu leti da nebi netko opet za 30 godina silovao ti unuce i nabijao na kolac to ti je najbolje tako . BiH nije drzava kao vecina to je protektorat gdje je glavni ova visoki pretstavnik to je drzava za muku samo da se ne ratuje , vise me briga recimo sta je u Metkovicu u Makarskoj nego u Bijeljini stanje u BiH je otprilike kao za vrijeme osmanlija znaci Turci i Kauri na tome se radi plus selefije i vehabije vidio si malo je sinoc bilo doceka na otvorenom u BiH a kako ce bit za 10 ak godina?

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
7
8
8
3

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari