Dodaj komentar

FTV Mreža: Ministar udara nisko

ljubuski.info

Novinarska ekipa televizijske emisije Mreža dva dana je, prošli tjedan, boravila u Ljubuškom. Njihov interes je prije svega privuklo stanje u ZHŽ, ali i fizički napad ministra unutarnjih poslova ZHŽ Zdravka Borasa na građanina Ljubuškog.

Pred emisiju isključen odašiljač

Prilog traje 12 minuta i otvara brojna pitanja ali i daje odgovore na brojne nezakonitosti. Ministar Boras nije želio dati izjavu nego je, kao i brojni drugi, bježao od novinara. I prije emitiranja, emisija je polučila veliku pozornost, budući da je, neposredno pred emitiranje, isključen odašiljač putem kojeg FTV pokriva ovo područje. Nakon brojnih poziva građana i intervencije generalnog direktora Džemala Šabića, odašiljač je vraćen u funkciju, iako je u punom kapacitetu proradio tek nakon emisije.

Zbog manjka sugovornika, Ljubuški je predstavljen kao sredina okovana šutnjom i strahom. Tko je, osim Omerte, na vlasti u Ljubuškom, pogledajte u prilogu:

FTV
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
6
5
9
2

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari