Dodaj komentar

Svi se u Ljubuškom dobro znamo, nismo od jučer.Toni je dugo u čaršiji i raja ga je uvijek voljela.Bio i ostao čovjek od riječi.I sve što je radio, uspješno je radio.Fali njegov glas u eteru RLj i ona
vedrina! Kad se sjetim legendarne
udruge 5 do 12 koju je vodio, Napretka
koji je silu dobrih stvari odradio i radi,
vidim sad i fotoklub Fokus stupio na
scenu..Puno je tu duše, lik nije
materijalist.Čisto sumnjam da bi ga i
min. financija zapalo da nije došlo baš 5
do 12. Poznajući koliko se daje u sve što
radi sigurna sam da će napraviti
pozitivu.Jer on sam je bio i ostao
ljubuška POZITIVA! Drž'se Toninjo!

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
8
1
4
7

Iz arhive

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari