Dodaj komentar

Dom na Bučinama - Bebek otpao, traži se novi direktor

ljubuski.info

Općinska vlast je sinoć zasjedala i donijela nove odluke oko imenovanja direktora Doma na Bučinama. Ivan Bebek, zbog poznatih činjenica iako je to žarko želio, nije mogao biti kandidat, već će za direktora biti predložena nova osoba. S određenim imenima se špekulira, ali izgleda da ni imenovanje tih osoba nije realno.

Imenovanje bi se trebalo dogoditi sljedećeg tjedna na sjednici Federalne vlade.

Danas je u prostorijama općine održana konstituirajuća sjednica privremenog Upravnog i Nadzornog odbora. Nazočio joj je i pomoćnik ministra za pitanja socijalne zaštite Miroslav Jurešić.

Ministarstvo rada i socijalne politike pokazuje potpunu neozbiljnost u svom radu, a lokalna vlast, kao politička snaga, koliko je otuđena od stručnosti i javne odgovornosti. 

Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
4
3
5
8

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari