Dodaj komentar

Vlado Marušić - blokirat ćemo ulazak u Široki i Ljubuški onim političarima koji su nas izigrali!

ljubuski.info

Proteklih ste dana imali priliku pročitati, odnosno poslušati govor Drage Grbavca, Predsjednika udruge "Zaboravljeni branitelji" na Skupštini širokobriješke podružnice najbrojnije braniteljske udruge u Federaciji BiH, a ovom prilikom donosimo i govor Vlade Marušića, koji je odnedavno Predsjednik udruge na županijskoj razini.

Marušić je kao i uvijek bio odriješit, osvrnuo se na rad udruge od samih početaka njezinog djelovanja, sastanaka s bivšim ministrom branitelja FBiH Zukanom Helezom, pa njegovim nasljednikom Salkom Bukvarevićem, te drugim političkim dužnosnicima.

Otvoreno je pred prisutnima rekao što su od ovdašnjih vlastodržaca tražili, što dobili, a što nisu. O tome kako su "preveslani" i od Heleza i Bukvarevića, ali što možda još više žalosti i od dužnosnika HNS-a, odnosno HDZ-a BiH.

Zapitao se zašto neke druge udruge, koje broje po 2-3 člana, mogu biti na proračunu, ali ne i udruga sa gotovo 25.000 članova? Naglasio je kako je retorika vladajućih ista ili slična pošto samo sugeriraju ovoj populaciji da se "prislone" nekome, a njima se baš i ne prislanja!

Tražili su i jedno mjesto u HNS-u, no nisu ga dobili. Marušić je na kraju ustvrdio kako je sve veća postojanost mogućnosti mirnog prosvjeda, a dio plana je blokirati i ulazak visokim političkim dužnosnicima, dakako onima koji su ih izigrali, u Široki Brijeg, Ljubuški i druge hercegovačke općine prilikom njihovog dolaska i obilaska.

dnevno.ba
Upozorenje

Kada komentirate - nastojte se držati teme, suzdržite se od korištenja uvredljivih izraza - sve se može napisati i na pristojan način. Ukoliko se ne slažete sa stavovima drugih komentatora, vrijeđanje na osobnoj razini nije rješenje - pokušajte argumentirano iznijeti svoj stav.

Komunikacija pri Internetu ima svoja pravila, stoga - svi uvredljivi i zlonamjerni, kao i komentari koji budu unešeni korištenjem velikih slova će biti uklonjeni. Uredništvo se ograđuje od svih neprimjerenih komentara, koje u pravilu uklanjamo, ali ako to propustimo, možete uklanjanje zatražiti putem Kontakt obrasca. Obavezno kopirajte vrijeme objave komentara, kako bi ga mogli razaznati. Također, pobrinite se da nam dostavite valjanu adresu e-pošte, na koju vas možemo kontaktirati. Ista će ostati tajna.

Budući da komentare provjerava automatski program, to je moguće da isti, istina rijetko, ne budu odmah objavljeni. U ovom slučaju vas molimo za razumijevanje i strpljenje, budući da će vaš komentar biti objavljen naknadno - Ne unosite isti komentar više puta - svi takvi će biti uklonjeni!.

Ukoliko ne unesete ime, biti ćete potpisani kao "Gost". Svoje korisničko ime možete zaštititi od zloporaba i lažnog predstavljanja ukoliko se registrirate.

Vodite računa o tome kako, iako ste anonimni, svojim komentarom predstavljate i sebe i Ljubuški, u cjelini.

Svi neprimjereni komentari će biti uklonjeni!

CAPTCHA
Ovaj upit služi kako bi onemogućili automatsko dodavanje "spam" komentara.
1
4
8
7

FB

Politika

Ljudi

Kolumne

ljubuski.info
Kad Zoki prekuca igricu Igor Božović | bljesak.info
ljubuski.info
Marka po marka - televizija! Zoran Kolobara | hercegovina.info
ljubuski.info
Dobro nam je kakvi smo Boris Čerkuč | bljesak.info
ljubuski.info
Ljubav i mržnja u službi krupnog kapitala Emil Karamatić | Republika
ljubuski.info
Prljavi novac Boris Čerkuč | bljesak.info

Gospodarstvo

Šport

Priroda

Audio/Video

Posljednji komentari